U bent hier

Laatste overzicht beschikbaar (oktober en november 2011)

Er is weer een nieuw overzicht beschikbaar, de laatste uit een periode van 12 jaar. Deze betreft de maanden oktober en november 2011. De vorige ging over de maanden augustus en september 2011.
 
Zoals de titel al suggereert, stop ik met deze maandelijkse overzichten. Het eerste exemplaar was van december 1999. Ik heb het de afgelopen jaren met veel plezier gedaan maar het kost mij teveel tijd. Terwijl er tegenwoordig voldoende andere kanalen via internet beschikbaar zijn om kennis te verkrijgen over ontwikkelingen in ons vakgebied en aanpalende terreinen. Daarbij denk ik vooral aan de goede initiatieven als Archief 2.0, BREED en de vele discussiegroepen binnen Linkedin.
 
In mijn overzichten nam ik (nieuws)berichten, artikelen, publicaties etc. op die ik tegenkwam en waarvan ik het idee had dat ze ook voor anderen wel interessant konden zijn. Het was een spinoff van mijn behoefte om voor mijn dagelijkse werk dergelijke informatie te verzamelen.
 
De inhoud en frequentie van de laatste overzichten begon al wat te veranderen omdat ik steeds minder echte nieuwsberichten opnam. Die verzamelde en verspreidde ik al op een andere manier,  met behulp van modernere technische mogelijkheden. Je kunt deze (nieuws)berichten bijvoorbeeld op deze site vinden onder de kop Nieuws. Een andere mogelijkheid is mijn 'postings' te  volgen via Twitter (@FBVF) of via Delicious, wat gelukkig niet gestopt is.
 
Voor het serieuzere werk was ik op mijn site al begonnen met een literatuuroverzicht. Dit is iets waar ik natuurlijk wel meer door ga.
 
Ook dit laatste overzicht is zowel vanaf deze pagina als vanaf de pagina met overzichten als () PDF bestand te downloaden. Op de overzichtspagina staat ook meer informatie over de lijsten, met alle eerder verschenen exemplaren vanaf december 1999.

Informatiemodel:

BijlageGrootte
PDF-pictogram 2011OktoberNovember_1.pdf744.13 KB
Sharte this / Add this: 
Datum eerste publicatie: 
maandag, 12 december 2011 - 12:45am
Share/Deel